افزونه چیست؟

افزونه چیست؟

احتمالا اسم افزونه یا پلاگین را در وردپرس شنیده اید. در صورتی که با وردپرس کار کرده باشید قطعا به پلاگین های مختلف برخورده اید و حتی از آن ها استفاده کرده اید. اما شاید شناخت دقیقی نسبت به آن ها نداشته باشید. در این مقاله، قصد داریم به برخی سوالات درباره افزونه پاسخ دهیم. مثلا این که معنی افزونه چیست و عملکرد پلاگین چگونه است؟

برای مطالعه » قوانین سایت

افزونه چیست؟

کلمه پلاگین، از ترکیب دو کلمه Plug به معنی پریز برق و In تشکیل شده است که به همین دلیل نیز طراحی خیلی از آیکون های پلاگین ها به شکل پریز است.

افزونه وردپرس، امکانات جدیدی را در اختیار سایت شما قرار می دهند. در واقع پلاگین ها، کد های کمکی هستند که ویژگی های سایت شما را تکمیل می کنند.

پیشنهاد ویژه » خرید سایت با تخفیف ویژه

افزونه های ورد پرس را می توان به دو دسته رایگان و غیر رایگان تقسیم کرد. با کمک افزونه های مختلف به خصوص افزونه های غیر رایگان می توانید وب سایت خود را شخصی سازی و کاربر پسند تر کنید.

افزونه ها، روی وردپرس نصب می شوند و باعث می شوند بتوانید از امکانات جدید استفاده نمایید. در مقاله آموزش نصب افزونه در وردپرس می توانید نحوه قرار دادن آن ها در وردپرس را بیاموزید.

کاربرد پلاگین یا افزونه چیست؟

کاربرد پلاگین یا افزونه چیست؟

برای این که بخواهید یک سایت بهینه سازی شده داشته باشید که آمار بازدید بالایی دارد، باید حتما از برخی افزونه ها استفاده کنید. در مقاله مهم ترین افزونه های وردپرس می توانید افزونه های ضروری که حتما باید مورد استفاده قرار گیرند را پیدا کنید.

البته، توجه داشته باشید که بسیاری از افزونه ها، ممکن است با قالب سایت شما سازگاری نداشته باشند و به جای کمک، باعث پایین آمدن رتبه سایت شما شوند. بنابراین انتخاب افزونه مناسب، یکی از مواردی است که باید حتما به آن ها توجه داشته باشید.

برای مطالعه » وردپرس چیست

افزونه وردپرس، فایل هایی به صورت زیپ هستند که شامل فایل های PHP می باشند و می توانید آن ها را روی سایت خود نصب نمایید.

بیش تر از ۱ میلیون افزونه وردپرسی در دنیا وجود دارد که می توانید به دلخواه خود از هر یک از آن ها استفاده نمایید. اما آیا استفاده از همه این افزونه ها لازم است؟ قطعا خیر.

برای مطالعه » طراح وب کیست ؟

انتخاب افزونه

انتخاب افزونه

انتخاب افزونه ها، طبیعتا باید با توجه به کاربردی باشد که از آن ها انتظار دارید. مثلا، افزونه ووکامرس، برای اضافه کردن فروشگاه به سایت کاربرد دارد و یا با استفاده از افزونه های RankMath و Yoast SEO می توانید سایت خود را برای موتور های جستجو بهینه سازی کنید.

پیشنهاد ویژه » طراحی سایت ارزان با تخفیفات ویژه

وردپرس، به گونه ای طراحی شده است که تولید کننده ها بتوانند از کد های خود در آن استفاده نمایند. API در افزونه های وردپرس، باعث می شود بتوانید کارکرد های جدید به سایت خود بیفزایید.

پلاگین های وردپرسی که در سایت شما نصب شده اند، در پایگاه داده های وردپرس شما نیز ذخیره می گردند و بنابراین می توانید هر زمان که خواستید، آن ها را اکتیو و دی اکتیو کنید.

در هر بازدید، وردپرس به پایگاه داده خود وصل شده و نرم افزار هسته را در وهله اول و بعد از آن، پلاگین هایی که شما فعال نگه داشته اید را اجرا می کند و بنابراین کاربر با محیطی که شما انتخاب کرده اید رو به رو می شود.

برای نصب افزونه های وردپرس باید از داخل پیشخوان مدیریتی خود و به صورت دستی از هاست اقدام کنید.

برای مطالعه » شرکت طراحی سایت در تهران

تفاوت افزونه های رایگان و پولی

بسیاری از افزونه های پولی وردپرس، کیفیتی مشابه با برخی افزونه های رایگان دارند و با کمی گشتن می توانید کاربرد مورد نیاز خود را در افزونه های رایگان پیدا کنید. اما برخی افزونه ها نیز هستند که کارکردی منحصر به فرد دارند و برای استفاده از آن ها چاره ای جز خریداری کردن آن ها ندارید.

خیلی از افزونه ها نیز، بخشی از کارکرد خود را به صورت رایگان عرضه می کنند و در صورتی که به ویژگی ها و امکانات پیشرفته تر نیاز داشته باشید باید نسخه پولی آن ها را خریداری کنید.

برای مطالعه » درآمد فروشگاه اینترنتی

برخی از نرم افزار‌‌‌‌هایی که از پلاگین‌‌ها استفاده می‌‌‌کنند

خیلی از نرم افزار های دیگر نیز هستند که پلاگین های مخصوص به خود را دارند. در این برنامه ها نیز مانند وردپرس ابتدا هسته برنامه اجرا می شود و بعد بسته به نیاز کاربران پلاگین ها انتخاب می شوند.

مرورگر کروم، پلاگین های کاربردی زیادی دارد که برای اضافه کردن آن ها می توانید در گزینه More Tools به قسمت Extensions مراجعه کنید و افزونه های نصب شده روی مرورگر خود را ببینید.

در منوی مرورگر فایرفاکس نیز گزینه Add-ons به این منظور اختصاص یافته است. بهتر است این نکته را بدانید که افزونه های زیاد برای هر سیستم باعث سنگین شدن آن می شود و ممکن است با نصب کردن افزونه های زیاد غیر کاربردی و غیر مفید، سرعت سیستم شما به شدت پایین بیاید.

پیشنهاد ویژه » خرید بهترین افزونه ثبت نام کاربران وردپرس

افزونه چیست

افزونه وردپرس، امکانات جدیدی را در اختیار سایت شما قرار می دهند. در واقع پلاگین ها، کد های کمکی هستند که ویژگی های سایت شما را تکمیل می کنند.

کاربرد دسته بندی در وردپرس چیست؟

افزودن دسته بندی به محتواهای شما باعث می شود سایت حالتی منظم داشته باشد.

تگ چیست؟

با افزودن برچسب به برگه در وردپرس، پست مورد نظر به بایگانی برچسب افزوده شده، اضافه می شود. در حقیقت، یک صفحه بایگانی تازه باز می شود که همه مقالات یا محصولاتی که آن برچسب را دارا هستند در آن قرار می گیرند. زمانی که کاربران سایت شما روی برچسب کلیک کنند، در یک لیست تمام پست های حاوی آن برچسب را مشاهده خواهند کرد.

جمع بندی:

در این مقاله با مفهوم افزونه آشنا شدید. اگر به استفاده از امکانات مختلف برای سایت وردپرسی خود علاقمند هستید و دنبال راه های بهینه سازی می گردید، بهتر است مقاله های آموزش گذاشتن محتوا در وردپرس، برچسب در وردپرس و دسته بندی در وردپرس را نیز مطالعه فرمایید.

تولید محتوا

مشاهده همه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش طراحی سایت
جهت سفارش سایت مورد نظر خود اطلاعات فرم زیر را تکمیل نمایید.