فریلنسری چیست

فریلنسری چیست

فریلنسری چیست و ما چگونه می توانیم به عنوان یک فریلنسر (Freelancer) یا آزادکار برای خود درآمد زایی داشته باشیم، در این مقاله آموزشی قصد داریم که مزایا و معایب شغل فریلنسر یا اصطلاحا فریلنسینگ را به شما معرفی نماییم.

پس در صورتی که شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که علاقه مند هستید به صورت آزاد برای خود کار کنید و یا اصطلاحا خودتان آقای خودتان باشید در ادامه مقاله آموزشی فریلنسری چیست با ما همراه باشید تا این موضوع را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهیم.

فریلنسر

فریلنسر به شخصی گفته می شود که به صورت آزاد برای خود کار می کند و با توجه به حرفه و تخصصی که دارد با شرکت ها و موسسات مختلف قراردادهای کاری امضا می‌کند و پروژه های خود را به آنها تحویل می دهد.

فریلنسر

فریلنسینگ چیست

در کنار واژه فریلنسر احتمالا شما واژه فریلنسینگ رانیز زیاد شنیده اید، فریلنسینگ Freelancing هم در لغت به معنای آزادکاری است.

و از نظر اصطلاحی هم این واژه مترادف واژه فریلنسر می باشد.

فریلنسینگ چیست

فریلنسر کیست و چگونه فریلنسر شویم

اصطلاح فریلنسر Freelancer از نظر لغوی به شخصی گفته می شود که خود اشتغال بوده و به صورت شخصی برای خود کار می کند.

فریلنسر هیچ گونه تعهدی نسبت به یک شرکت، سازمان و یا نهاد دولتی و یا شخصی ندارد و تمامی قراردادهایی که با شرکتها و موسسات مختلف می بندد خودش به عنوان یک شخص حقیقی متعهد به اجرای آن تعهدات می باشد، و از نظر قانونی هم شخص فریلنسر باید پاسخگوی تعهدات خود نسبت به مشتری باشد.

البته برخی از فریلنسرها نیز هستند که توسط شرکت ها و موسسات مختلف به مشتریان آن حوزه معرفی می شوند.

اما اگر علاقمند هستید که بدانید شما چگونه می توانید به عنوان یک فریلنسر در بازار کار این حرفه مشغول به کار شوید باید به شما بگوییم که در ابتدا کافیست شما استعداد و توانایی های خود را در زمینه های مختلف شناسایی کنید.

به عنوان مثال شما ممکن است که یک طراح، نویسنده، و یا یک هنرمند خیلی خوب باشید.

و یا ممکن است که شما در زمان تحصیل در برخی از دروس مانند ریاضی، فیزیک، زبان انگلیسی و یا دیگر درس ها قوی باشید و توانایی این را داشته باشید که حتی به صورت آنلاین این دروس را به دیگران آموزش دهید.

مثلاً شما در زمینه طراحی سایت و یا برنامه نویسی تخصص و مهارت داشته باشید.

یا هر تخصص و مهارتی که شما می توانید از آن پول به دست آورید به شما کمک می کند تا به عنوان یک فریلنسر بتوانید در بازار برای خود درآمد مناسبی را به دست آورید.

فریلنسر کیست و چگونه فریلنسر شویم

مزایای فریلنسری

شغل فریلنسری دارای مزیت های مختلفی است و همین مزیت ها باعث شده است که امروزه بسیاری از جوانان که در کسب و کارهای مختلف دارای تخصص و مهارت هستند ترجیح دهند که به عنوان یک نیروی کار فریلنسر یا آزادکار در این حوزه مشغول به کار شده و برای خود کسب درآمد داشته باشند.

از جمله مهمترین مزایا و فواید شغل فریلنسری عبارت است از:

  • کسب درآمد بیشتر نسبت به شغل کارمندی
  • آزادی در انتخاب کارفرما
  • داشتن وقت آزاد
  • انعطاف پذیری در کار
  • شماره رئیس خودتان هستید
  • از دست کاغذ بازی های اداری راحت می شوید
  • سرنوشت شما کامل در دست خودتان است
  • می‌توانید با توجه به میزان تلاش خود موقعیت مالی تان را ارتقا دهید
  • امکان پیشرفت و توسعه فردی در حوزه کاری
مزایای فریلنسری

معایب فریلنسری

در بخش قبلی یک سری از مزیت های شغل فریلنسری را به شما معرفی کردیم اما خوب شغل فریلنسری نیز دارای یک سری معایب و سختی هایی می باشد که شما در صورتی که تصمیم دارید که به عنوان یک فریلنسر برای خود کسب درآمد کنید باید معایب این حوزه را نیز در نظر بگیرید.

از جمله مهمترین معایبی که شغل فریلنسری دارد این است که هیچگونه تضمینی برای درآمد ثابت شما وجود ندارد، شما باید تلاش کنید که در هر ماه برای خود مشتری بگیرید.

گرفتن مشتری و جلب اعتماد مشتری در این حوزه کار بسیار سختی است و شما باید دارای روابط عمومی بسیار بالایی باشید تا افراد مختلف به شما اعتماد کنند و کار و پروژه خود را به دست شما بسپارند.

در مشاغل فریلنسری امکان کار گروهی وجود ندارد، مثلا شما اگر در یک سازمان و یک شرکت مشغول به کار باشید می توانید با همکاران خود کارهای گروهی و تیمی را انجام دهید و از تجربیات و تخصص یکدیگر استفاده نمایید.

اما در مشاغل فریلنسری شما تک و تنها مجبور هستید که برای یک پروژه کار کنید، اینکه دوستان قابل اعتمادی را داشته باشید که بتوانید به صورت تیمی با هم کار کنید.

معایب فریلنسری

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

شما با توجه به تخصص و مهارتی که دارید می توانید در حوزه های مختلفی به عنوان یک فریلنسر و یا آزاد کار در این حوزه برای خود مشغول به کار شوید.

ضمنا با توجه به شرایط اقتصادی بسیاری از افراد هم هستند که شاید هدف آنها برای ورود به حوزه فریلنسری این باشد که درآمد زیادی را از این کار به دست آورند.

شاید این افراد بدون در نظر گرفتن تخصص و مهارت خود به دنبال مشاغلی هستند که از طریق این مشاغل می توانند بالاترین درآمد را به عنوان یک فریلنسر داشته باشند.

البته ممکن است که مشاغلی که در این بخش به عنوان پردرآمدترین مشاغل فریلنسری به شما معرفی می‌کنیم جز تخصص و مهارت شما نیز باشد که در این صورت این موضوع قطعا اتفاق مثبتی برای شما خواهد بود.

طبق آمارهای منتشر شده توسط وزارت کار ایران پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در کشور ما به شرح زیر هستند:

  • طراحی وب سایت
  • سئو و بهینه سازی صفحات وب
  • برنامه نویسی
  • گرافیست
  • متخصص شبکه های اجتماعی
  • تولید محتوا
  • مشاور منابع انسانی
  • تصویربردار و ویرایشگر فیلم
  • مشاوره مالی
  • مشاوره کسب و کار
پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

فریلنسری سایت

شغل طراحی وب سایت به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل در حوزه فریلنسری محسوب می شود، اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که علاقه‌مند به این شغل هستید پیشنهاد می کنیم که ابتدا یک رزومه خیلی خوب در این زمینه برای خود درست کنید و با کسب تخصص و مهارت های لازم در زمینه طراحی و ساخت صفحات وب چند نمونه وب سایت را حتی اگر شده به صورت آزمایشی و یا رایگان طراحی نمایید تا بتوانید برای جلب اعتماد مشتری آنها را به مشتریان خود ارائه دهید.

در ادامه نیز که وب سایت های معتبر برای مشاغل فریلنسری را به شما معرفی کردیم می توانید رزومه و نمونه کارهای خود را در این سایت های معتبر ثبت کنید و از این طریق می‌توانید مشتری بگیرید.

علاوه بر این شما می توانید به عنوان یک پشتیبانی سایت نیز فعالیت داشته باشید و مشکلات فنی وب سایت های مختلف را برطرف کنید.

برای کسب درآمد بیشتر به عنوان یک نیروی فریلنسری شما باید توانایی ساخت و طراحی سایت فروشگاهی برای راه اندازی انواع مشاغل فروش آنلاین و آنلاین شاپ را داشته باشید.

همچنین توانایی ساخت و طراحی وب سایت شرکتی برای معرفی خدمات انواع شرکت ها و موسسات را داشته باشید.

برای افرادی که قصد دارند برای معرفی رزومه و نمونه کارهای خود یک وب سایت را داشته باشند نیز می توانید با طراحی وب سایت شخصی به این گونه افراد خدمات خود را ارائه دهید.

توجه : اگر علاقه مند به کسب مهارت در زمینه طراحی و پیاده سازی صفحات وب هستید پیشنهاد می کنیم که به صفحه آموزش طراحی سایت رایگان در وب سایت ATGO مراجعه نمایید که در این صفحه فیلم های آموزشی رایگان جهت طراحی و ساخت صفحات وب ارائه شده است.

فریلنسری سایت

فریلنسری SEO

پس از اینکه شما با مهارت ساخت وبسایت آشنا شدید، می توانید با کسب مهارت در حوزه سئو و بهینه سازی صفحات وب خدمات و محصولات یک وب سایت را برای موتورهای جستجو سئو و بهینه سازی نمایید و کلمات کلیدی و پر رقابت مشاغل مختلف را در صفحات اول موتورهای جستجو در اختیار کاربران اینترنتی قرار دهید.

برای این منظور می توانید که با یک شرکت سئو قرارداد داشته باشید و به عنوان یک نیروی فریلنسر برای آنها کار کنید، و یا با مراجعه به وب سایت های معتبر برای ثبت مشاغل فریلنسری رزومه خود را به عنوان یک نیروی سئوکار ثبت نمایید.

البته همانطور که می دانید شما در ابتدا نیاز به آموزش سئو و کسب مهارت در این زمینه را دارید تا بتوانید با چک لیست کامل سئو داخلی صفحات وب سایت و سئو خارجی صفحات وب کاملا آشنا باشید.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله آموزشی روش های بالا بردن سئو سایت را نیز در وب سایت ATGO مطالعه کنید، در این مقاله اقدامات اساسی برای بهینه سازی صفحات وب به شما آموزش داده شده است.

فریلنسری SEO

برنامه نویس فریلنسر چیست

یکی دیگر از مشاغل پردرآمد در حوزه فریلنسری برنامه نویسی است، در صورتی که شما علاقه‌مند به حوزه های مختلف برنامه نویسی مانند برنامه نویسی تحت وب، برنامه نویسی ویندوز، برنامه نویسی شبکه، برنامه نویسی اندروید و ios هستید، با کسب مهارت های لازم در این زمینه به عنوان یک فریلنسر مشغول به کار شوید و درآمدزایی مناسبی را برای خود داشته باشید.

البته برای کسب در درآمد به عنوان یک برنامه نویس فریلنسر تا حد امکان باید سعی کنید تخصص و مهارت خود را در حوزه مربوطه بالا ببرید، چرا که وارد رقابت بسیار سنگینی شده اید.

به خصوص اگر قصد مهاجرت به خارج از کشور را هم دارید بهتر است زمان لازم را برای افزایش سطح دانش خود صرف نمایید.

برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای و کاربلد پیشنهاد می کنیم از آموزش های وب سایت های معتبری همچون وب سایت stackoverflow.com و وب سایت w3schools.com بهره مند شوید.

برنامه نویس فریلنسر چیست

فریلنسر طراح گرافیک

طراحان گرافیک هم دسته دیگری هستند که در حوزه فریلنسری می توانند درآمدزایی قابل توجهی را برای خود داشته باشند.

طراحان گرافیک افرادی هستند که با کسب مهارت در زمینه نرم‌افزارهای مختلف گرافیکی مانند فتوشاپ، افترافکت، ایلوستریتور، کورل دراو، پریمیر، کامتازیا و سایر نرم افزارهای گرافیکی می توانند در حوزه طراحی و ساخت انواع انیمیشن ها، ساخت تیزر تبلیغاتی، طراحی و ساخت لوگو، بنرهای تبلیغاتی، کارت ویزیت، و غیره برای خود درآمدزایی قابل توجهی را داشته باشند.

فریلنسر طراح گرافیک

فریلنسر متخصص شبکه های اجتماعی

متخصصین شبکه های اجتماعی هم گروه دیگری هستند که در زمینه مشاغل فریلنسری درآمدزایی قابل توجهی را برای خود دارند.

همانطور که می دانید امروزه بسیاری از کسب و کارها در اپلیکیشن هایی مانند اپلیکیشن اینستاگرام مشغول به کار هستند، و افرادی که در زمینه هایی مانند تولید محتوای اینستاگرام، سئوی اینستاگرام، و حتی مشاغل خرد تر مانند کپشن نویسی در اینستاگرام برای بالا بردن سئوی یک پیج اینستاگرامی، و یا ترفند های افزایش فالوور اینستاگرام از جمله راهکارهایی هستند که یک نیروی فریلنسر می تواند در این حوزه برای خود درآمد زایی داشته باشد.

فریلنسر متخصص شبکه های اجتماعی

فریلنسری تولید محتوا

در صورتی که شما یک نویسنده قدرتمند هستید و می توانید در زمینه تولید محتوا فعالیت کنید، تولید محتوا هم جزو مشاغلی است که شما می توانید به عنوان یک فریلنسر در این حوزه برای خود درآمدزایی قابل توجه داشته باشید.

در این زمینه شما می توانید با یک شرکت تولید محتوا قرارداد داشته باشید و برای انواع وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی کار تولید محتوا را انجام دهید.

البته تولید محتوا دارای ابعاد مختلفی است، مثلا شما می توانید برای وب سایت ها و یا شبکه های اجتماعی کار تولید محتوای متنی را انجام دهید، و یا برای برخی از شبکه های اجتماعی مانند یوتیوب، اینستاگرام و غیره کار تولید محتوای تصویری و ویدیویی را نیز انجام دهید، برای این منظور نیاز است که شما با نرم افزار های ویرایش تصویر و ویرایش فیلم هم آشنا باشید.

فریلنسری تولید محتوا

فریلنسری مشاوره منابع انسانی

مشاوران منابع انسانی هم با تیم های منابع انسانی شرکت ها و سازمان های مختلف همکاری دارند و این افراد می توانند برای بهبود روابط کاری کارکنان یک شرکت و یا سازمان راهکارهایی را ارائه دهند.

مشاوره منابع انسانی هم امروزه جایگاه ویژه‌ای را در بین مشاغل فریلنسری پیدا کرده است.

فریلنسری مشاوره منابع انسانی

فریلنسری تصویربردار و ویرایشگر فیلم

همانطور که می‌دانید بسیاری از کسب و کارها هستند که برای معرفی خدمات و محصولات خود از محتواهای ویدیویی استفاده می کنند، به همین دلیل شما می‌توانید در حوزه تصویربرداری و ویرایشگر فیلم هم به عنوان یک فریلنسر برای خود درآمدزایی قابل‌توجهی داشته باشید.

همانطور که در بخش های قبلی گفته شد برای ورود به این حوزه نیاز است که شما با انواع و اقسام نرم افزار های ویرایش فیلم کار کرده و تسلط کامل را بر این نرم افزارها داشته باشید. (به خصوص نرم افزار های حرفه ای مانند پریمیر)

فریلنسری تصویربردار و ویرایشگر فیلم

فریلنسری مشاوره مالی

با توجه به قوانین جدید مالیاتی که در کشور ما تصویب شده است، امروزه بسیاری از افراد نیازمند مشاوره مالی هستند، وظیفه اصلی مشاوران مالی بررسی وضعیت کلی درآمد، بدهی و هزینه های مربوط به یک سازمان و شرکت می باشد.

اگر در این زمینه دارای تخصص و مهارت هستید و یا علاقه مند کسب مهارت در این حوزه هستید پیشنهاد می کنیم که شغل مشاوره مالی هم می‌تواند به درآمدزایی شما به عنوان یک نیروی کار فریلنسر کمک کند.

فریلنسری مشاوره مالی

فریلنسری مشاوره کسب و کار

با توجه به گسترش اینترنت و فضای مجازی راه های مختلفی برای کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی به وجود آمده است.

شما می توانید به عنوان یک نیروی فریلنسر در زمینه مشاوره کسب و کار فعالیت داشته باشید، پیشنهاد می کنیم که مقاله آموزشی راحت ترین راه پول درآوردن از اینترنت را در وب سایت ATGO مطالعه نمایید، چرا که در این مقاله آموزشی راهکارهای مناسبی برای مشاوره کسب و کار و مشاغلی که به راحتی از طریق اینترنت می توان از آنها کسب درآمد کرد به شما معرفی شده است.

فریلنسری مشاوره کسب و کار

بهترین سایت های فریلنسری

برای کارکردن به عنوان یک نیروی فریلنسر و آزاد کار شما می توانید در یک سری وب سایت های معتبر و شناخته شده ثبت نام نمایید و رزومه کاری خود را در این وب سایت ها درج کنید.

در بخش زیر چند نمونه از پرطرفدار ترین و معتبرترین وب سایت هایی که در این زمینه به شما کمک می کند را معرفی می کنیم.

وب سایت های ایرانی فریلنسری:

  • وب سایت Ponisha
  • وب سایت Karlancer
  • وب سایت Anjammidam
  • وب سایت Parscoders
  • وب سایت Karishe

وب سایت های خارجی فریلنسری:

سایت Freelancer:

وب سایت Freelanser یکی از بهترین سایت های خارجی برای ثبت نام و معرفی کسب و کار یک فریلنسر می باشد.

به همین دلیل ما در بخش زیر لینک دسترسی به وب سایت Freelancer را در اختیار شما قرار داده ایم، که با کلیک برروی لینک زیر می توانید به این سایت مراجعه کرده و با ایمیل شخصی، یا ایمیل کاری خود در آن ثبت نام نمایید.

freelancer.com

بهترین سایت های فریلنسری

ثبت نام در سایت Freelanser

پخش زیر یک ویدیوی آموزشی برای شما قرار داده ایم که با کمک آن بتوانید در وبسایت Freelanser ثبت نام نمایید.

سایر وب سایت های خارجی برای ثبت نام فریلنسر ها به شرح زیر است:

  1. وب سایت Upwork
  2. وب سایت Flexjobs
  3. وب سایت Fiverr
  4. وب سایت Toptal

برای مطالعه » چطور در استوری اینستا لینک بگذاریم

پلتفرم فریلنسری چیست

پلتفرم فریلنسری زمینه را برای شما فراهم می کند تا بتوانید پروفایل و رزومه خود را در آنها به نمایش بگذارید، در بخش قبلی چند نمونه از وب سایت های ایرانی و خارجی برای ثبت نام فریلنسری را به شما معرفی کردیم.

از جمله مهمترین مزیت هایی که پلتفرم های فریلنسری می‌تواند برای شما داشته باشد این است که شما در این پلتفرم ها می توانید تجربه لازم را به عنوان یک نیروی کار فریلنسر داشته باشید.

در این پلتفرم های معتبر ضمانت پرداخت وجه برای شما وجود دارد و همچنین فضای کار بسیار وسیعی نیز در اختیار شما است که راحت تر در این پلتفرم ها می توانید برای خود مشتری بگیرید.

نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت است، زمانی که شما در پلتفرم‌های فریلنسری فعالیت دارید باید سعی کنید که پروژه هایی که از مشتریان خود دریافت می کنید را به بهترین شکل به آنها تحویل دهید.

چرا که معمولا در این پلتفرم ها مشتریان برای فریلنسرها های مختلف نظرات مختلفی را ثبت می کنند که هر چقدر شما بتوانید از مشتریان خود نظرات مثبت بیشتری را دریافت نمایید طبیعتا بیشتر به شما اعتماد خواهد شد.

برای مطالعه » استراتژی محتوا چیست و چگونه می توانیم یک استراتژی محتوا برای خود تدوین نماییم؟

پلتفرم فریلنسری چیست

فریلنسر معماری چیست

در صورتی که شما در حوزه مهندسی معماری و مهندسی ساختمان دارای تخصص هستید در این زمینه نیز می توانید به عنوان یک نیروی کار فریلنسر بدون اینکه به شرکت و یا مکان خاصی مقید باشید برای خود کسب درآمد کنید.

از جمله مهمترین مزیت هایی که شغل فریلنسر معماری می تواند برای شما داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استقلال بیشتر
  • مدیریت ساعت کاری
  • درآمد بیشتر
  • دیوان سالاری کمتر و یا به عبارتی عدم پایبندی به شرکت و یا اداره مخصوص

برای مطالعه » پروکسی چیست و چه کاربردی دارد؟

فریلنسر معماری چیست

استخدام فریلنسر

شرکت دیجیتال مارکتینگ Atgo برای خدمات مختلفی چه در حوزه های مختلف دیجیتال مارکتینگ به مشتریان خود ارائه می دهد، نیروی فریلنسر و دورکاری استخدام می کند.

در صورتی که شما در زمینه های مختلفی مانند طراحی و ساخت صفحات وب، در حوزه تولید محتوا، سئو و بهینه سازی صفحات وب سایت، و در حوزه های مختلف دیجیتال مارکتینگ دارای تخصص های لازم هستید می توانید از طریق لینک زیر با همکاران ما ارتباط برقرار نمایید.

و در نهایت رزومه کاری خود را برای آنها ارسال کنید تا در صورت تایید کارشناسان شرکت ATGO به عنوان یک نیروی کار فریلنسر در این مجموعه استخدام شوید.

استخدام فریلنسر

سئوالات متداول در مورد فریلنسری چیست؟

فریلنسری چیست ؟

فریلنسری یا اصطلاحا Freelancer به معنای آزاد کار کردن می باشد، و افراد فریلنسر به صورت مستقل در حوزه تخصصی خود کار و درآمد کسب می کنند، بدون این که به شرکت یا سازمان خاصی متعهد باشند.

فریلنسری در ایران؟

در صورتی که بتوانید یک رزومه قدرتمند برای خود داشته باشید، آمار ها نشان می دهد که درآمد افراد فریلنسر بیشتر از افرادی است که در سازمان ها و شرکت های مختلف مشغول به کار هستند، بویژه در مشاغل حوزه IT.

درآمد یک فریلنسر در ماه چقدر است؟

در مشاغل پردرآمد فریلنسری مانند برنامه نویسی و طراحی و پیاده سازی وب سایت میانگین درآمد یک فریلنسر می تواند به ماهی 70 تا 80 میلیون تومان نیز برسد.
اما در مشاغل دیگر این عدد پایین تر است، ضمنا نکته ی مهم و ضروری برای افزایش درآمد هر چه بیشتر در مشاغل مختلف فریلنسری جلب اعتماد مشتری، و برآورده کردن نیاز های مشتریان می باشد.

فریلنسری بهتر است یا کارمندی؟

در صورتی که یک نیروی فریلنسر بتواند با برند سازی درست و حرفه ای برای خود نامی دست و پا کند، قطعا شغل فریلنسری بسیار بهتر از شغل کارمندی می باشد، اما در غیر اینصورت افرادی که نتوانند به هر دلیلی اعتماد مشتریان خود را جلب نمایند و پروژه های خود را درست به مشتری تحویل دهند، این افراد رفته رفته به انزوا کشیده خواهند شد.
برای این که شغل فریلنسری بتواند نسبت به شغل کارمندی درآمد و آینده بهتری را داشته باشد، بهتر است که افراد فریلنسر به دنبال راه کارهای برای برندسازی کسب و کار خود باشند، به هر حال مردم هر چقدر یک فریلنسر را بیشتر بشناسند و با نمونه پروژه های انجام شده توسط او بیشتر آشنا باشند، بهتر می توانند به وی اعتماد کنند که پروژه های خود را به دست او بسپارند.

برای فریلنسر شدن چه شرایط و امکاناتی لازم است؟

برای فریلنسر شدن ابتدا شما باید یاد بگیرید که یک رزومه کاملا حرفه ای برای خود بسازید، در صورتی که قصد دارید در حوره هایی مانند تدریس آنلاین، ساخت وب سایت، برنامه نویسی و غیره به عنوان فریلنسر مشغول به کار شوید حتما باید یک کامپیوتر با سخت افزار قوی برای خود داشته باشید.

مقالات

مشاهده همه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش طراحی سایت
جهت سفارش سایت مورد نظر خود اطلاعات فرم زیر را تکمیل نمایید.