وب مستر

وب مستر، همان طور که از اسمش پیداست مستر و مدیر اصلی یک وب سایت است. وظیفه وب مستر این است که همواره وب سایت را در جریان و مسیر کسب و کار نگه دارد. برای این منظور، وب مستر باید به بر همه قسمت های وب سایت که کوچک ترین تاثیری روی عملکرد وب سایت دارند تسلط داشته باشد و بتواند آن ها را مدیریت و کنترل کند.

البته باید به این نکته توجه کنید که کارهایی که یک وب مستر انجام می‌دهد با توجه به گستردگی کسب و کار و وب سایت مربوط به آن کاملا می‌تواند متفاوت باشد. مثلا شاید برای یک وب سایت بزرگ تر چند وب مستر با یکدیگر برای کنترل قسمت های مختلف همکاری داشته باشند.

شرکت سئو سایت معمولا با استخدام چندین وب مستر روی سایت های خود و یا مشتری کار می کنند و تجربیات یکدیگر را به اشتراک می گذارند.

معنی وب مستر

معنی وب مستر

وب مستر ( Web Master ) از دو کلمه Web و Master تشکیل شده است که Web همان وب سایت و Master به معنی استاد است. در واقع وب مستر کسی است که مانند یک استاد کاملا بر دیتیل ها و اجزای وب سایت تسلط داشته و با نحوه عملکرد وب آشنایی کامل دارد تا بتواند آن ها را به خوبی کنترل و ساماندهی کند.

پیشنهاد ویژه » جهت سفارش محتوا به صفحه شرکت تولید محتوا مراجعه نمایید.

شرح وظایف وبمستر

برخی از وظایف وب مستر شامل موارد زیر می‌شود:

۱-به روز رسانی فنی وب سایت: از وظایف وب مستر، شناسایی کردن ایرادات و خطاهای احتمالی به وجود آمده در وب سایت و رفع کردن و برطرف کردن آن ها در سریع ترین حالت ممکن است.

۲- سئو: سئو مجموعه ای از تکنیک هایی است که برای رتبه دار شدن صفحه و وب سایت در موتور های جستجو مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث می‌شود وقتی یک کاربر در موتور جستجو دنبال مطلبی می‌گردد، وب سایت شما بالاتر از وب سایت های رقیب شما ظاهر شود. پیش نیاز سئو داشتن علم و دانش و آگاهی بسیار زیاد در این زمینه است.

۳- تولید محتوا: این وظیفه رابطه مستقیم با به روز رسانی وب سایت دارد. تولید محتوا از مهمترین وظایف تیم های پشتیبانی وب سایت ها است چون محتوای تولید شده در وب سایت، باعث جذب مخاطب می‌شود.

۴- مدیریت سرور: مدیریت سرور در واقع به معنی انجام برخی وظایف مانند به روز رسانی، مانیتورینگ، امنیت، نگهداری، سرویس و بهینه سازی سرور است که توسط یک وب مستر انجام می‌شود.

اگر بخواهیم وظایف وب مستر را به دو دسته کلی تقسیم کنیم آن دو دسته توسعه سایت و مدیریت سایت می‌باشند.

برای مطالعه » چگونه کارشناس تولید محتوا شویم

وب مستر وردپرس کیست ؟

وب مستر وردپرس کیست

وب مستر وردپرس کسی است که وب سایت بالا آمده توسط ورد پرس را مدیریت می‌کند. او با ابزار هایی مانند Google webmaster tools و Google Analytics و Alexa و … که از ابزار های وب مستری هستند کاملا آشنا است تا بتواند به گسترش سایت کمک کند.

در حالت کلی وب مستر وردپرس به کسی گفته می‌شود که ساختار مدیریتی را در سیستم تولید محتوای وردپرس ایجاد می‌کند. در واقع تمام کار های تولید محتوا، مارکتینگ و فروش، مدیریت و توسعه وب سایتی که با وردپرس ایجاد شده است با وب مستر وردپرس می‌باشد.

برای مطالعه » تولید محتوا چیست ؟

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس اطلاعاتی ندارید می توانید مقاله وردپرس چیست را مطالعه کنید.

همچنین می توانید با مراجعه به صفحه آموزش طراحی سایت فیلم های رایگان ددر این صفحه را مشاهده نمایید و به صورت صفر تا صد آموزش ساختن یک وب سایت کامل با وردپرس را یاد بگیرید.

چگونه یک وبمستر شویم

چگونه یک وبمستر شویم

بیش تر وظایف یک وب مستر در سال های گذشته صرفا به تعمیرات یک وب سایت محدود می‌شد. اما امروزه و با روی کار آمدن گوشی های هوشمندی که گشتن در وب سایت های اینترنتی را به راحتی در اختیار همه مردم قرار می‌دهد، این وظایف روز به روز گسترده تر می‌شوند و در نتیجه تخصص ها بالاتر رفته وعرصه رقابت کردن در این زمینه تنگ تر می‌شود.

اما در پاسخ به این سوال که چگونه یک وب مستر شویم، باید بگوییم که علاوه بر تخصص هایی که باید در این حرفه داشته باشید، برخی ویژگی های شخصیتی هم هستند که در صورتی که آن ها را نداشته باشید احتمالا نمی‌توانید خیلی در این حیطه پیشرفت کنید.

در ادامه این مقاله، ویژگی های تخصصی و شخصیتی این حرفه را بررسی کرده ایم.

پیشنهاد ویژه » برای سفارش سایت خود می توانید با بهترین شرکت طراحی سایت در تهران ارتباط برقرار نمایید.

ویژگی های تخصصی یک وب مستر

ویژگی های تخصصی یک وب مستر

همان طور که گفته شد، مهارت های یک وب مستر در واقع مهارت های مدیریتی یک وب سایت هستند و این مدیریت شامل برطرف کردن نقوص فنی، بالا نگه داشتن وب سایت در رتبه بندی هال گوگل و موتور های جستجو، سئو، تولید محتوا و … است که هر یک نیاز مند مهارت هایی خاص است.

برخی از این مهارت ها عبارتند از:

آشنایی و آگاهی نسبت به نحوه کار کردن با نرم افزار ها و طراحی گرافیکی

اولین چیزی که یک مخاطب را به ماندن در وب سایت شما تشویق می‌کند چیزی است که می‌بیند. در واقع طراحی گرافیکی اولین عاملی است که کاربران را به ترجیح دادن وب سایت شما به بقیه وب سایت ها تشویق می‌کند. در برخی از موارد طراحی گرافیکی یک وظیفه فرعی برای وب مستر محسوب می‌شود و در برخی موارد جزو وظیفه های اصلی و این مورد به نوع شرکتی که وب مستر برای آن کار می‌کند دارد.

اما چه به عنوان وظیفه اصلی باشد یا فرعی، وب مستر با کمک تسلطی که به طراحی گرافیکی دارد می‌تواند کار خود را حرفه ای تر جلوه بدهد.

برای اطلاع بیشتر درباره نرم افزار های گرافیکی ای که وب مستر نیازمند یادگیری آن ها است مقاله کاربرد فتوشاپ در طراحی سایت را مطالعه کنید

آشنایی با وردپرس و به طور کلی آشنایی با سیستم های تولید محتوا

تقریبا می‌توان گفت که بیش تر از هفتاد درصد وب سایت های ایران با وردپرس ران شده اند. با دانستن این فکت، اهمیت آشنایی وب مستر با وردپرس و تسلط بر آن را نیز متوجه می‌شوید. در صورت تسلط بر نحوه کار کردن با وردپرس و شیوه استفاده از پلاگین ها و افزونه های آن می‌توانید وب سایت خود را روز به روز با کیفیت تر کنید.

بهینه کردن وب سایت برای موتور های جستجو

بهینه کردن وب سایت برای موتور های جستجو یا همان سئو را می توان پرکاربرد ترین مهارت یک وب مستر دانست. بدون تسلط بر علم سئو، کسی وب سایت شما را نخواهد دید. چرا که سئو باعث می‌شود وب سایت شما در صفحه ها و موارد اول نمایش گوگل نشان داده شود. بنابراین می‌توان گفت دانش سئو ضامن موفقیت و پرمخاطب بودن وب سایت شما خواهد بود.

آشنایی با نحوه تولید محتوا و همچنین مارکتینگ محتوا

یکی از مهم ترین مهارت ها برای موفقیت در عرصه دیجیتال مارکتینگ توانایی تولید محتوای مناسب است. استراتژی های بازاریابی محتوا و تولید محتوا مسئله ای است که بر دو اصل مهم استوار است:

اولی ایجاد کردن تعامل موثر با کاربر و مخاطب و دومی جذب کردن وی به محصولات ارائه شده در وب سایت یا خدماتی که توسط وب سایت انجام می‌گیرد. البته این دو اصل مربوط به تمامی قسمت های دیجیتال مارکتینگ است و محدود به وب سایت نمی‌باشد.

مقاله نویسنده تحربه کاربری می تواند به شما کاملا دلیل اهمیت محتوا را شرح دهد.

تسلط داشتن بر مسائل امنیتی و حفظ وب سایت

هکرها، کلاهبرداران اینترنتی و شیادان همواره در کمین وب سایت ها نشسته اند و وب مستر وب سایت شما باید برای مقاومت در برابر حمله های آن ها تمهیداتی اندیشه باشد. این مسئله یکی از حیاتی ترین مهارت هایی است که وب مستر باید داشته باشد چرا که بهترین وب سایت هم ممکن است به طور کامل از دست رفته و تمام هزینه ها و انرژی شما هدر رود.

طراحی و توسعه دادن وب سایت و پیشبرد آن با برنامه ریزی

همه مهارت هایی که تا اینجای مقاله درباره آن ها صحبت کردیم، مربوط به حفظ و بالا نگه داشتن وب سایت بودند. برای آن که یک وب سایت در وهله اول به وجود بیاید نیاز به دانش طراحی وب سایت دارید. از این نکته می‌توانید این موضوع را برداشت نمایید که یکی از مهارت های مهم وب مستر آگاهی بر کد نویسی و زبان های برنامه نویسی وب است.

اگر درباره برنامه نویسی اطلاعی ندارید پیشنهاد می کنیم مقاله برنامه نویس کیست را مطالعه کنید.

ویژگی های شخصی یک وب مستر

ویژگی های شخصی یک وب مستر

طبق سیستم شخصیت سنجی هالند افراد مناسب برای وب مستر بودن بیش از هر چیز باید جزئی نگر باشند. قابل اعتماد بودن، صداقت، ابتکار، تلاشگر بودن، نوع دوست بودن و قدرت تحلیل و تفکر بالا از ویژگی های دیگری است که یک وب مستر باید داشته باشد.

  • سایر ویژگی های الزامی وب مستر عبارتند از:
  • سازگاری و انعطاف پذیر بودن
  • همراه بودن و علاقه به یاری گری دیگران
  • تسلط بر خود و ثبات شخصیتی
  • توانایی مدیریت و رهبری به علت سر و کار داشتن با گروه های دیگر مربوط به مدیریت و توسعه وب سایت (مطالعه توسعه دهنده وب کیست برای جزئیات بیشتر)
  • خلاقیت و نوآوری
  • مقاوم بودن
  • صبور بودن و توانایی تحمل شکست
  • کوشا بودن و پیگیری زیاد
  • رعایت استاندارد های w3c در زمان ساختن صفحات وب

ویژگی های وبمستران موفق

اولین ویژگی یک وب مستر موفق به روز بودن است. این دانش، در سرتاسر دنیا روز به روز در حال ارتقا یافتن و پیشرفت است. کسی می‌تواند در این عرصه موفق باشد که دانش خود را محدود به آموخته های پیشینش نکند و هر روز مطالب جدیدی بیاموزد.

این یادگیری می‌تواند از طریق ارتقای شخصی با یادگیری مطالب دیگری که قبلا نمی‌دانستید مثل یک زبان برنامه نویسی جدید باشد و یا با مطالعه مقاله های جدید مرتبط با وب مسترینگ.

ویژگی دیگر یک وب مستر موفق، توانایی مدیریت است. مدیریت هم از لحاظ برنامه ریزی و پیشبرد وب سایت در راستای اهداف کسب و کار و هم از لحاظ بازاریابی. همچنین مدیریت کردن گروه های مختلف کسانی که برای تولید محتوا، توسعه وب سایت و بخش های جداگانه کار می‌کنند در وب سای های بزرگتر معنی پیدا می‌کند.

شرکت دیجیتال مارکتینگ atgo امیدوار است از این مقاله لذت برده باشید ، برای مطالعه سایر مقالات این چنینی می توانید به بخش منو/مقالات مراجعه کنید.

پیشنهاد ویژه » شرکت atgo برگزار کننده دوره های آموزش دیجیتال مارکتینگ به صورت کاملا حرفه ای و بازار کاری، و همچنین برگزار کننده دوره سئو و تولید محتوا تحت نظر اساتید مجرب و کاربلد می باشد.

شما می توانید با فراگیری آموزش سئو تمامی مباحث و الگوریتم های جدید گوگل را یاد بگیرید و خدمات مهم خود را در موتور جستجوی گوگل و شبکه های اجتماعی به کاربران اینترنتی معرفی نمایید.

برای مطالعه » رپورتاژ نویسی

مروری بر آنچه در این مقاله مطالعه کردیم :

معنی لغوی وب مستر چیست ؟

وب مستر (Web master) متشکل از دو کلمه Web و master می باشد که به ترتیب به معنی وب و استاد می دهد.در واقع وب مستر به کسی می گویند که با تخصص و تجربه بالا توانایی هدایت پروژه های اینترنتی باشد و به قول خودمان استاد وب لقب بگیرد.

منظور از وب مستر وردپرس کیست ؟

وب مستر وردپرس نیز از همان قاعده پیروی می کند با این تفاوت که در سیستم مدیریت محوای WordPress استاد است.وب مستر وردپرس به تمامی فنون های وردپرس مسلط است و توانایی مدیریت یک تیم و پروژه را برای رسیدن به هدف مورد نظر دارد.

یک وب مستر چه ویژگی های دارد ؟

یک وب مستر باید به طور کلی با یک سری از فنون آشنایی و یا تسلط داشته باشد.از سری مواردی که یک وبمستر باید به آن تسلط داشته باشد می توان به : آشنایی با نرم افزار های گرافیک ، آشنایی و تسلط به مفاهیم سئو و بهینه سازی ،آشنایی خوب با زبان های برنامه نویسی فرانت اند و بک اند و یک سری موارد دیگر که در مقاله به صورت کامل آن ها را مطالعه کرده ایم.

یک وب مستر چه ویژگی های فردی ای دارد ؟

اعتماد به نفس بالا ، نفوذ بالا ، توانایی رهبری ، قدرت نه گفتن ، قدرت تصمیم گیری در لحظه ، خلاق ، مشتاق ، ایده پرداز و پیشبینی پیچ و خم راه

مقالات

مشاهده همه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش طراحی سایت
جهت سفارش سایت مورد نظر خود اطلاعات فرم زیر را تکمیل نمایید.