آموزش لاراول

آموزش لاراول

هنگام ساخت انواع برنامه های ویندوزی و همچنین نرم افزار های سمت وب اندروید یک نیاز اساسی برای ساده سازی کد و مقیاس پذیری آن و همچنین نوشتن کد هایی که بتوان آن را توسعه داد وجود دارد.

بزرگترین چالش تمامی برنامه نویسان حل همین مشکل می‌باشد، ساختاری که بتوان بدون تغییر دادن کدهای دیگران نرم افزاری را که دیگران نوشته‌اند توسعه داد. یا اینکه بتوان کدهایی که خودتان قبلا نوشته اید را بدون اینکه آنها را تغییر دهید توسعه دهید و بخش‌های جدیدی را بدون ذره‌ای ناهماهنگی در سایت و نرم افزار خود ایجاد کنید.

معمولاً برنامه نویسان اقدام به ایجاد چارچوب ها و ساختارهای می‌کنند که با در نظر گرفتن برخی شرایط و ضوابط اقدام به ساختار دادن به کدهای شما می‌کنند و همچنین کار شما را در کد نویسی و توسعه دادن برنامه ها ساده تر و سریع تر نیز می کنند و این ساختار و چارچوب و همچنین این ساده‌سازی را به وسیله فریم ورک هایی که بر پایه زبان برنامه نویسی که با آن کار می کنید انجام می دهند.

به طور مثال اگر شما اقدام به ساخت سایتی با استفاده از زبان php کرده باشید متوجه این موضوع خواهید شد که سایت ساخت سایت و یا نرم افزاری وبی با استفاده از php به صورت خام بسیار سخت و همچنین بی کیفیت می باشد البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که می توان با ساختار دادن به کدهای php تا حدی از این موضوع جلوگیری کرد.

پیشنهاد ویژه » آموزش php

اما فرض کنید همان سایت را می خواهید با استفاده از یک فریم ورک بسازید. مسلماً یادگیری آن و قابلیت های آن برای ساخت نرم افزار و اپلیکیشن ها به شما کمک بسیار زیادی در سرعت توسعه و اضافه کردن بخش های مختلف به سایت و همچنین با کیفیت تر کردن کد های شما می کند.

از جمله معروف ترین فریم ورک جهان لاراول می باشد. این فریم ورک تحت زبان php می باشد و توانسته استفاده از کارایی های فوق العاده ای که دارد تعداد بی شماری از افراد را مجذوب خود و امکانات خود کند.

شما با یادگیری فریم ورک لاراول می توانید اقدام به ساخت انواع سایت ها با استفاده از زبان php با سرعتی باور نکردنی و ساختاری بسیار منظم و قابل توسعه نمایید.

مادر مجموعه atgo و در همین صفحه اقدام به تدارک دیدن یک آموزش کامل و جامع برای فریم ورک لاراول برای شما نموده ایم.

قبل از شروع آموزش در خصوص این فریم ورک قدرتمند و محبوب و همچنین کارایی های آن اطلاعاتی بدست آوریم.

لاراول چیست

فیلم آموزش لاراول

فیلم های آموزش لاراول به شما کمک می کند که بتوانید به شکل اصولی مباحث پایه تا پیشرفته فریم ورک لاراول را یاد بگیرید.

فیلم های آموزش لاراول بزودی در این قسمت منتشر می شود.

لاراول چیست

فریم ورک لاراول یک فریم ورک متن باز بر پایه زبان php می باشد و معمولا به عنوان محبوب ترین فریم ورک زبان برنامه نویسی php شناخته می شود.

یادگیری و استفاده از این فریم ورک برای برنامه نویسان php از مبتدی تا پیشرفته بسیار لذت بخش می باشد. لاراول از معماری MVC پشتیبانی می کند. البته باید بدانید دقیقا نمیتوان گفت که کاملا معماری آن MVC هست(به دلایل حرفه ای). البته خود سازنده این فریم ورک نیز معتقد است که لاراول بر پایه MVC نیست.

آقای (تیلو آوتول – گیت هاب) در سال 2011 نسخه اولیه لاراول را ساخت و هر ساله با ایجاد آپدیت های خوب و مفید توانست کارایی آن را افزایش دهد.

لازم به ذکر است که خود فریم ورک لاراول بر بستر فریم ورک سیمفونی هست و از امکانات آن استفاده می کند، همچنین در خود از صد ها کتابخانه و پکیج دیگر که افراد دیگری استفاده کرده اند نیز استفاده شده است.

البته یک مشکل اساسی که لاراول این روز ها با خود رو به رو است آن است که برای پروژه های بسیار بزرگ چندان مناسب نیست. و همچنین می توان اینگونه گفت که کمی سنگین است و سرعت پایینی دارد. از این رو می بایست برای استفاده از آن اقدام به تهیه سرور های قدرتمند نمود.

پیشنهاد ویژه » دوره پروژه محور لاراول

آموزش لاراول مقدماتی تا پیشرفته

در بسته آموزش صفر تا صد لاراول ما اقدام به ارائه یک آموزش کامل و البته رایگان از لاراول به شما عزیزان می کنیم. شما در این آموزش با بسیاری از قسمت های فریم ورک لاراول از جمله موارد زیر آشنا خواهید شد.

دقت کنید که پیشنیاز یادگیری لاراول آشنایی با php تا حد بسیار خوبی می باشد. یعنی شما باید برای شرکت در دوره آموزش Laravel با PHP و زبان های HTML و CSS آشنایی کافی داشته باشید. دقت کنید که درک و فهم مبانی شی گرایی در php برای یادگیری لاراول ضروری است.

پیشنهاد ویژه » آموزش طراحی سایت رایگان

اموزش رایگان پروژه محور لاراول

آموزش رایگان پروژه محور لاراول

  • لاراول چیست و چه امکاناتی دارد
  • قبل از شروع کار با لاراول چه چیز هایی را باید یاد بگیریم
  • آشنایی با معماری mvc و تاثیر آن در ساخت یافته شدن پروژه
  • آشنایی با composer و پکیج ها و پروژه ها
  • نصب آخرین نسخه لاراول
  • آموزش با ساختار پوشه های لاراول فایل های اصلی و خط فرمان Artisan
  • آموزش کلی با سیستم های پایه لاراول (Route)
  • آموزش کلی با سیستم های پایه لاراول (Controller)
  • آموزش کلی با سیستم های پایه لاراول (View) و Blade
  • آموزش کلی با سیستم های پایه لاراول (Model) و اتصال به دیتابیس
  • آموزش کامل مبحث کار با دیتابیس شامل Migration, Factory, Seeder
  • آموزش Eloquent ORM و انجام عملیات های دیتابیس
  • آشنایی با Table Relationships و روابط بین جداول در لاراول
  • ساخت یک پروژه cms ساده -> آموزش middleware و validating به صورت ساده
  • آشنایی با سیستم احراز هویت لاراول و فعال سازی آن و یادگیری مبانی آن
  • ساخت یک پنل ادمین با مدیری سطوح دسترسی
  • معرفی دیگر بخش های لاراول شامل (Mail, Queue, Event, Listener, Cast, Request , Recourse, Observer, Rule, Provider, Policy, Exception, Notification, Command, Component, Test, Channel ) و کارایی های هر کدام
  • یادگیری Setter , Getter در لاراول
  • آموزش ارسال ایمیل در لاراول
  • آموزش ثبت Queue برای سریع تر کردن روند ارسال ایمیل
  • آموزش Notification
  • آموزش Observer
  • آموزش تست نویسی Laravel

لازم به ذکر است که ابتدا شما مفاهیم مقدمتی فریم ورک لاراول را فرا خواهید گرفت و سپس اقدم به آموزش لاراول پیشرفته به شما می شود.

برای مطالعه » آشنایی با محبوب ترین زبان برنامه نویسی و کاربردهای هر یک از آن ها

لاراول تنها یک فریم ورک نیست

کسانی که سال هاست با لاراول کار می کنند می دانند که لاراول تنها یک فریم ورک سمت بک اند نیست در چند نسخه آخر لاراول ما شاهد آن هستیم که فریم ورک لاراول سعی در مدیریت کردن بخش فرانت کار هم دارد. یعنی با توجه به فکر خودم (محمد یزدانی) در لاراول 8 با به وجود اومدن پکیج Livewire عملا لاراول دیگه نیازی به یادگیری جاواسکریپت به صورت پیشرفته برای مدیریت فرانت اند سایت نیست.

لذا ما در این دوره سعی میکنیم که آموزش Liveware و نحوه کار با آن را نیز در سایت برای شما بگذاریم.

در واقع شما برای ساخت یک سایت باید علاوه بر دانش فنی بک اند یعنی مسلط بودن به حداقل یک زبان برنامه نویسی، از تکنولوژی هایی فرانت اند هم به خوبی سر در بیاورید و آن ها را بلد باشید.

به طور معمول هنگام کار با لاراول شما می توانید از فریم ورک های vue.js و react.js و angular.js و یا جاوااسکریپت خام استفاده کنید. مصلما یادگیری و استفاده از این ابزار ها زمان زیادی خواهد گرفت. (مثل این می مونه که شما php رو یادبگیرید و بعد لاراول رو منتها در سمت کاربر با javascript و یادگیری یکی از موراد گفته شده).

در نسخه 8 لاراول، سازنده آن اقدام به ساختن پکیجی کرده است که می تواند شما را تا حد خیلی زیادی از یادگیری Javascript بی نیاز کند. یعنی شما می توانید با دانش بک اند خود فرانت اند را نیز تا حد خوبی مدیریت کنید که سعی می شود در این دوره به شما این موارد آموزش داده شود.

همچنین قبل از شروع آموزش می بایست یکسری توضیحات در خصوص نسخه های فریم ورک لاراول به شما ارائه گردد.

همانطور که می دانید فریم ورک ها و زبان های برنامه نویسی به مرور زمان تکامل می یابند و این مورد نیز وجود دارد که بعضی از آن ها در نسخه های مختلف دچار تغییراتی می شوند. به طور مثال ممکن است شما کار با نسخه ۷ لاراول را یاد بگیرید اما در نسخه ۸ لاراول بعضی چیز ها تغییر کند.

لذا ما سعی کرده ایم که در این آموزش از آخرین نسخه لاراول یعنی لاراول ۸ استفاده نماییم.

پیشنهاد ویژه » دوره php

پیشنیاز آموزش یادگیری لاراول

برای یادگیری لاراول شما می بایست تا حد بسیار خوبی به موارد زیر آشنا باشید.

  • تسلط بر زبان برنامه نویسی php
  • تسلط بر مفاهیم شی گرایی در php
  • تسلط بر مفاهیم اینترنت
  • آشنایی کافی با HTML و CSS و Javascript
  • تسلط به مبحث دیتابیس و کوئری نویسی

لازم به ذکر است که آشنایی کافی در موارد بالا می تواند تا حد زیادی کار شما را راه بیندازند اما هرچه به موارد بالا تسلط ببیشتری داشته باشید یادگیری لاراول برای شما راحت تر و شیرین تر می شود، ضمن اینکه برای شما لذت بخش تر خواهد بود.

در واقع بهترین روش یادگیری لاراول ابتدا تسلط داشتن به موارد بالا می باشد و سپس یادگیری مفاهیم مقدماتی لاراول در یک آموزش لاراول پروژه محور می باشد.

از این رو ما سعی کرده ایم که در آموزش گام به گام لاراول شما را برای یادگیری توام و عمیق در لاراول راهنمایی کنیم.

برای مطالعه :

<< مقالات آموزشی مفید برای یادگیری بیشتر و توسعه فردی >>

افزایش سرعت سایت وردپرس

آموزش افزونه wp-rocket

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت

GTmetrix چیست

آموزش ساخت سایت چندزبانه

طراحی وب چیست

مسیر طراحی سایت

آموزش استفاده از نقشه گوگل در سایت

آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس

مدیر سایت کیست

تشخیص زبان برنامه نویسی سایت

حل مشکل ایندکس نشدن سایت در گوگل

آینده شغلی طراحی وب

افزونه ووکامرس چیست

آموزش اضافه کردن فونت به وب سایت

فونت چیست

آیا آموزش لاراول فارسی است و چند ساعت است؟

بله ما اقدام به ارائه ۱۰ ساعت اموزش رایگان پروژه محور لاراول به شما به زبان فارسی نموده ایم.

نسخه چند لاراول تدریس می شود؟

در حال حاضر جدید ترین نسخه انتشار یافته از لاراول نسخه 8 آن می باشد و ما هم در این آموزش اقدام به آموزش رایگان لاراول 8 به شما نموده ایم.

چه پروژه ای در این آموزش تدریس می شود؟

در این آموزش پروژه ای که در طی ساخت آن شما کار با قسمت های مختلف لاراول را یاد میگیرید ساخت یک وبسایت آموزشی فروشگاهی با لاراول می باشد. در واقع شما نحوه ساخت فروشگاه با لاراول را یاد می گیرید. از جمله مهم ترین نکات در طراحی سایت با لاراول این است که شما می توانید با ساخت یک پروژه فروشگاهی در طراحی و ساخت دیگر سایت ها نیز موفق شوید.

آیا آموزش پکیج نویسی لاراول نیز شامل این دوره است؟

خیر. مبحث پکیج نویسی لاراول یک مبحث کاملا جدا می باشد که در دوره ای جدا گانه به شما آموزش داده می شود.

مقالات

مشاهده همه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش طراحی سایت
جهت سفارش سایت مورد نظر خود اطلاعات فرم زیر را تکمیل نمایید.